Когато е време за купон, има една певица с гореща кръв, която нажежава страстите до червено и времето спира. Няма съмнение, че става въпрос за Софи Маринова, която ще превземе сцената на култовата пловдивска дискотека Planeta Payner Club by Onyx

Легендарната фолк изпълнителка ще бъде гост на клуба в събота вечер (11 януари) и ще се погрижи участието й да бъде запомнящо се и гостите да се забавляват на макс! 

Предвид факта, че Ромската перла е царица на живите изпълнения и има умението да владее сърцата на почитателите на поп- фолка, няма съмнение, че шоуто й ще бъде повече от страхотно. 

От Planeta Payner Club by Onyx са приготвили и специални промоции за всички гости всички, решили да останат в клуба след 04:00 часа. За резервации: 0877 777 999.

Силните вечери и здравите партита в Planeta Payner Club by Onyx не свършват дотук! Още в понеделник ще бъде даден старт на новата седмица с ретро ритми, изпълнени от гласовитата Бони. 

Фолк звездата ще гостува на клуба на 13 януари и обещава появата й под светлините на прожекторите да се превърне в кулминацията на вечерта. 

Бони обича да се забавлява и това се предава на публиката по време на клубните й участия. Певицата ще се погрижи тази нощ в заведенито не само напитките да бъдат огнени, но и танците да бъдат горещи.... Тя гарантира уникално ретро парти с най-големите поп фолк хитове и е подготвила страхотно шоу за всички свои фенове от Пловдив.

Заредена с адреналин тя ще бъде отговорна за дивия купон, който се очертава. Входът за всички посетители на РЕТРО партито в Planeta Payner Club by Onyx ще бъде свободен, а на телефон 0877 777 999 вече очакват вашите резервации. 

 

BUSHIDO CLUBW GARDENPlaneta Payner Club by ONYXEtra Hall и гръцкият ресторант Elea – големият парти шлем под тепетата в комплекса 5POINTS.

Фън зоната разполага със специален паркинг и се намира на бул. "Санкт Петербург" 131.

Заведенията посрещнат своите клиентите не само с дизайнерски интериори, нов саунд и невероятен коктейл от музикални стилове, но и съблазняват с най- различни промоции, сет менюта и специални комплименти за дами и студенти. 
 
В една нощ, всеки посетител на мегакомплекса 5POINTS може да се озове на истински концерт, слушайки 3-4 изпълнители срещу символична сума.