Звездни музикални вечери предстоят тази седмица в Пловдив, а запалените фолк маниаци вече нямат търпение да се срещнат с две от най-големите имена на фирма "Пайнер" Преслава и Галена. 

Всяка една от тях има своя публика, а върлите им почитатели от Пловдив са много на брой и не пропускат тяхно гостуване под тепетата. 

Преслава и Галена ще излязат под светлините на прожектори в Bushido Club, който ще поднесе на своите гости поредната изключителна парти седмица. Това е мястото в града, където се случват най-големите купони и всяка седмица става арена за изява на множество фолк звезди. 

Първа на сцената на Bushido Club ще излезе Преслава, която ще гостува на клуба в четвъртък вечер (16.01). Популярната изпълнителка отново се връща на клубната сцена, след своята екзотична ваканция в Тайланд. Там изпълнителката се наслади на пълен релакс и много красиви гледки, а заредена със свежи сили, тя отново ще се посвети на музиката и своята любима пловдивска публика. Мега звездата на фирма “Пайнер” и певица без аналог ще изпълни най-големите си хитове, специално за всички посетители на нощното заведение! Интересен факт е, че Преслава няма слаба песен в кариерата си и това говори за тотален купон до зори!

Входът на събитието за всички студентите ще бъде свободен, които ще могат да се възползват и от специалните промо оферти, които предлага дискотеката всяка сряда и четвъртък. 

Само ден по-късно, със скоростта на "Ламборгини", в града на седемте тепета пристига неотразимата Галена. Певицата- хитмейкърка ще бъде специалната гостенка на Bushido Club навръх Антоновден - 17 януари (петък). 

Една от любимите поп-фолк звезди ще подари празнично настроение и много емоции на своите почитатели. Галена е подготвила страхотно шоу за всички фенове и фенки, които с нетърпение очакват гостуването й. Заредена с адреналин тя ще бъде отговорна за дивия купон, който се очертава и ще направи старта на 2020 година още по ударен.

Галена ще разтърси клуба с най хитовите си песни и без съмнение ще успее да докара всички до екстаз.

Bushido Club подготвя и още една изненада за своите посетители тази седмица. Още утре (15.01.), под светлините на прожекторите в заведението ще излезе ангелският глас на поп-фолка Деси Слава, която също се очаква да препълни хитовия клуб. 

Бохемска атмосфера, страхотен саунд, хитови изпълнители, промоции и отличен екип е формулата за успех, на която залага "Bushido Club". Побързайте й направете своята резервация на телефон: 087 644 4999.

BUSHIDO CLUBW GARDENPlaneta Payner Club by ONYXEtra Hall и гръцкият ресторант Elea – големият парти шлем под тепетата в комплекса 5POINTS.

Фън зоната разполага със специален паркинг и се намира на бул. "Санкт Петербург" 131.

Заведенията посрещнат своите клиентите не само с дизайнерски интериори, нов саунд и невероятен коктейл от музикални стилове, но и съблазняват с най- различни промоции, сет менюта и специални комплименти за дами и студенти. 
 
В една нощ, всеки посетител на мегакомплекса 5POINTS може да се озове на истински концерт, слушайки 3-4 изпълнители срещу символична сума.