Ивана заформя голям онлайн концерт за своите почитатели тази вечер. Шоуто може да гледате днес, на Велики четвъртък, от 21:00, в страницата на "Bushido Club" и в официалната страница на певицата. 

Дори в тези трудни времена, Ивана се опитва да вдига духа на своите почитатели с онлайн изпълнения и да създава празнично настроение с песните си. 

Музикалното представление е част от инициативата "Сподели Великден" и е с благотворителна кауза в подкрепа на кампанията на БЧК "Заедно срещу коронавируса". 

Онлайн концертът ще бъде направен на професионално ниво и в него участие ще вземат колегите й Стояна, нейният племенник Ванката, Румен, Васил Иванов и пловдивската певица Венета Цонева. 

"За всеки ще има нещо различно в този концерт, който решихме да направим на Велики четвъртък. Много смисъл има в думите "Сподели Великден" и аз се включвам в инициативата, защото е нещо различно и нещо, което не е правено до този момента. Да споделиш хранати си, да споделиш залъка си (в преносния смисъл на думата, разбира се) със съвсем непознати хора, които не могат да си позволят да имат този Великден, за който мечтаят, те кара да се чувстваш така, сякаш си дал част от себе си." - споделя Ивана. 

В момента фолк певицата се е изолирала в дома си в град Пловдив и спазва всички необходими мерки.