Тя е един от звездните инфлуенсъри на Пловдив и България. Снима се за различни модни агенции, а Инстаграм профилът й е пълен със страхотни снимки от най-различни фотосесии. Нейното име е Доби Тафкова, която само преди дни разкри доста интересен факт за себе си и успя да плени сърцата на последователите си. 

Пловдивчанката публикува видео в личния си профил, към което добави текст: "От известно време се чудя дали да ви разкрия още една малка част от мен. Надявам се да ви хареса!". 

Във въпросното клипче русокосата красавица показва завидни гласови данни с изпълнение на популярна чужда песен. Освен от своите фенове, Доби получи и редица комплименти от известни бг изпълнители, които я поздравиха за изпълнението и оставиха своите коментари. Сред тях са Галин, Лидия, Десита, Джорджия и други. 

Всъщност, в по-старо свое интервю, пловдивчанката споделя, че се е занимавала с музика дълги години, и ако и се отдаде възможност би се изявила и в тази сфера, тъй като е искала да направи това още като малка. 

Доби Тафкова е родом от град Пловдив. Завършва Математическата Гимназия в града на седемте тепета и е родена навръх Коледа (25.12.1997), като се превръща в коледния подарък за родителите си.

Красавицата се радва на огромен успех в Instagram и Facebook и е популярна от формата "Instaqueen ". Пловдивчанката е един от най-желаните модели за реклама в цялата страна и се радва на над 70 хиляди последователи в Инстаграм. Всяка нейна снимка е харесвана над 6000 пъти и коментирана десетки пъти.

В момента, Доби е студентка и следва педагогика в Пловдив, но живее с приятеля си в София. Мечтае като завърши да се занимава с деца.