В петък вечер Пловдив се превърна в арена на емоционален шоу-спектакъл с участието на една от най-известните поп фолк изпълнителки Ивана.

Певицата на народа направи голям концерт в най-новото място за забавление под тепетата. Най-големите й хитове звучаха изцяло изпълнени на живо в  „Plovdiv Event Center”, а присъстващите пееха песните й с цяло гърло.

За мен е истинско предизвикателство и ми е изключително хубаво да имаме в Пловдив едно място, различно от типичния нощен клуб и ресторант, място, в което да можем да бъдем по-интимни и отпуснати и вярвам, че точно това е нашето място.

Чувствам се романтично, споделено и усещам много топлина”, сподели обичаната певица пред пловдивската публика, секунди след излизането й на сцена.

Аплодисментите на стотици пловдивчани не стихваха през цялата вечер, а наздравиците, приятните емоции и доброто настроение бяха на ниво.

Ивана излезе под светлините на прожекторите заедно със своя бенд и успя да изненада публиката с различен и много емоционален сюжет. Тя изпълняваше освен много от нейните песни, също така желанията на публиката и много балкански парчета.

Изпълнителката отправи много послания към своите почитатели, чрез песните - „Аз съм твоя“, „Последна чаша“, „Твое копие“, „Цял живот“, „Като на 17“ и други, в които всеки един от нас би могъл да се припознае.

Тази вечер Ивана даде старт на редица събития и концерти, които ще се състоят в  „Plovdiv Event Center”, а местата вече са ограничени.

Билети и за събитията можете да закупите предварително, на място на цена от 10 лв. или от платформите  bilet.bg  и  plentix.co.

При предварително закупуване на пет билета - получавате още един билет бонус, офертата важи само за билети, закупени на телефонен номер: 0879 28 88 88.

Вижте предсотящите събития в  „Plovdiv Event Center” през месец март:

Вижте снимки от емблематичната вечер: