Едно от емблематичните заведения в града на седемте тепета - Morado Premium Club празнува 6 години от откриването си. Рожденият ден клубът ще отбележи този петък (11.09.) от 20:00 часа, като подготвя страхотна шоу програма и спектакъл за всички гости в така специалния ден. 

За изминалите шест години, Morado Premium Club се утвърди като място за срещи с приятели и любими хора, както и за незабравими партита, изпълнени с множество емоции, приятелства, танци и любов!

Специален гост за рождения ден на клуба ще бъде DJ GORRO - един от резидентите на Бедрум, както и любимецът на града - Георги Зайков, който обещава незабравима програма. 

Всички гости на Morado Premium Club ще имат възможността да изпробват късмета си в томбола с големи награди, помпозен балет ще събере погледите на всички всички присъстващи, а кулминацията ще бъде пищна заря, която ще изпълни с цвят небето над Пеещите фонтани.

Звездната вечер ще бъде запечатана в професионално видео, а за да станете част от него, не забравяйте да носите със себе си доброто настроение, усмивката си, както и най-новия си тоалет. 

Този прекрасен празник е и повод екипът да изрази своята благодарност за безусловната подкрепа, която е получил до момента, както и за възможността за принос към промяната на наложеното с годините традиционно възприятие за клуб.

Едно е ясно - Morado Premium Club ще посрещне рождения си ден с много изненади за своите клиенти. Заповядайте и вие да отпразнувате заедно техния празник!

Телефон за резервации: 089 666 5213.

Организаторите “PR Partners Bulgaria” гарантират вашето перфектно изкарване и страхотна шоу програма!

Изненадите на свършват дотук, тъй като през месец септември под светлините на прожекторите в клуба ще излезнат две от най-обичаните имена от българската сцена - Дара и Орлин Павлов. 

Атрактивната изпълнителка ще гостува на Morado Premium Club на 18 септември (петък), а усмивката на българския поп ще завладее с чар и талант заведението на 24 септември (четвъртък).

Morado Premium Club успя да промени нощния живот под тепетата завинаги и стана горд носител на наградата за най-добър клубен бар в Пловдив за 2019 година. Заведението вече е синоним на добро изкарване, а тематичните партита, модерен интериор и изискана атмосфера се превърнаха в емблематични за градската клубна сцена.

Разположен в сърцето на Пловдив, на ул. Авксентий Велешки 19, Morado Premium Club e точното място, където да отпразнувате вашия специален ден, независимо дали говорим за рожден ден, имен ден, моминско или ергенско парти. 

Организация и мениджмънт: PR Partners Bulgaria