Едни от най-актуалните хип-хоп изпълнители у нас идват в Пловдив, за да направят едно незабравимо парти. ТоТо и Лъчо от група „СкандаУ” ще завихрят едно скандаУно шоу на 8 април /петък/ в най-новото място за забавления в Пловдив, а именно Plovdiv Event Center.

От началото на 2018 година досега, „СкандаУ“ добавиха много нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като безспорен хит. „Без да пие“, „Кокаина“, „Чужди усмивки“, „Хайвера“, „Катран“ и „НО!“ ще са само част от програмата, която подготвят СкандаУните момчета, а купонът стартира в 20:00 часа.



На 9 април /събота/, майсторите на комедията Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Димитър Туджаров – Шкумбата се качват на сцената на Plovdiv Event Center в 20:00 часа, за да направят едно запомнящо се комедийно шоу.

„Майсторите на комедията“ е комедийно, сатирично и музикално шоу за новините, събитията и живота в България и Европа. Това е едно уникално българско културно представление заредено с много самоирония и смях.

Усмивките, доброто настроение, силните емоции и вълнуващите песни в „Майсторите на комедията“ са гарантирани.

Билети и за двете събития можете да закупите предварително, на място или от bilet.bg и plentix.co.

При предварително закупуване на пет билета - получавате още един билет бонус, като офертата важи само за билети закупени на телефонен номер: 0879 28 88 88.

В най-новото петзвездно място за купон ще станете свидетели на различни спектакли , концерти и представления, а за да бъде изживяването още-по приятно можете да го комбинирате с напитки и коктейли от марков алкохол.