Звездни партита готви за своите гости Парк и СПА хотел Марково през месец  декември. За страхотното празнично настроение ще се погрижат хитовата изпълнителка на музикална компания „Пайнер” Анелия и изключителният комик Руслан Мъйнов, които ще бъдат гвоздеите в програмата на 30 и 31 декември.

И ако все още не сте решили къде да празнувате и се лутате сред множество оферти, 4-звездният комплекс,  разположен само на 2 км от град Пловдив, ви кани на новогодишно парти с изискано меню, музикално-артистична програма и купон до зори!

Ето кои звезди ще празнуват Коледа и Нова година с гостите на луксозен спа хотел край ПловдивГрафа, Глория, Анелия и Руслан Мъйнов са само част от изненадите в Парк и Спа хотел Марково

Изберете най-подходящото предложение за вас и вашите близки и дайте старт на новата 2019 година със стил и позитивни емоции.

Атрактивните ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети може да разгледате подробно ТУК.

Забавните соарета ще започнат от 29.12 със струнен квартет Mystic.

Любимката на пловдивчани Анелия пък ще гостува на Парк и СПА хотел Марково на 30 декември  в ресторант Belle Vue. Тя ще зарадва всички със своя хитов репертоар и отново ще докаже, че е сред най-гласовитите певици, умеещи да изпълняват всякакъв стил музика.

Просторният ресторант е изключително стилен и е с вместимост за 180 души.

Паралелно с  това, комфортното помещение изкушава и с панорамна гледка към града на седемте тепета.

На 31 декември луксозният комплекс ще се превърне в оживяла приказка, а ресторант Bella Donna ще стане арена за скъпоценни спомени.

Освен СПЕЦИАЛНИТЕ ПАКЕТИ на преференциални цени за 3, 4 или 5 нощувки, с включени празнична вечеря, специална програма, музикално шоу и още много чудни изненади, всеки желаещ ще може да се възползва и от ПРАЗНИЧЕН КУВЕРТ на цена от 130 лева.

През цялото време професионален диджей ще се грижи за доброто настроение на всички празнуващи, а кулминацията на вечерта ще бъде музикално артистично шоу с гост изпълнители.

То включва известният комик Руслан Мъйнов, талантливите момичета от група Compact Voices и уникален спектакъл за малки и големи от маг Кристел.

Томболи, награди и много изненади също ще поддържат доброто настроение на всички присъстващи.

Старт на събитието ще бъде даден в 20:00 часа, а Новата 2019 година ще бъде посрещната с богата трапеза - голяма празнична салата с розови домати, краставици и кьопоолу, Снежанка, микс маслинки и рулца от грилован патладжан с фета сирене и чушки.

Предястието ще бъде палачинка с мус от сирена и пушена сьомга, водещо към основното бавно изпечено младо теленце, гарнирано с пюре от аспержи.

Подбрани сирена и колбаси, микс от ядки, плато плодове и ароматна баница с късмети също ще бъдат част от изкушаващото меню.

За десерт, майстор-готвачите изкушават с торта Дулсе де Лече и шоколадов ганаж.

Освен всичко това, в цената на куверта влизат и 50 мл.класна българска ракия, пенливо вино, минерална вода и безалкохолна напитка.

Не по-малко изкушаващо ще бъде и ДЕТСКОТО МЕНЮ! То ще бъде на цена от 60 лева и включва свежа комбинирана салата, пилешки филета с корнфлейкс и кашкавалени пурички , кюфтенца по цариградски върху домашно картофено пюре, пилешко филе с бял задушен ориз, торта и натурален сок.

Целодневно в хотела работят детския център и професионалните аниматори, които ще се грижат за комфорта и настроението на най-малките гости.

Освен от стандартните стаи, всички посетители ще могат да се възползват и от новите попълнения на хотела -  делукс стаи и студиа, както и делукс и ВИП апартаменти.

Кътчета за релакс и тонус са позиционирани в СПА центъра  – парна баня, римска баня, турска баня – хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона и много масажни кабинети.

* рекламна публикация