Две пловдивчанки попаднаха в триото от нови адреналинки, след провелия се наскоро кастинг. Диди и Лили са двете момичета, които пребориха конкуренцията и ще виждаме всяка вечер на екран по телевизията. 

Блондинката

Даниела Николаева е родена на 11.02.1989 г. в Пловдив, но живее в София. Завършила е НСА „Васил Левски“ с бакалавърска степен Треньор по гимнастика. Започва да се занимава с танци след края на активната си спортна кариера в художествената гимнастика. И понеже духа си иска своето, продължила с другото логично нещо, свързано с музика и движение… и така вече 5 години в балет „Нова“.

Гордее се с титлите си в спорта и най-вече с двата си медала от Световните първенства през 2008 и 2010 г. като част от Националният отбор по естетическа гимнастика. Сред отличията изпъкват и републикански титли в художествената.

Като професионална танцьорка пък има редица участия в музикални клипове на български и чужди изпълнители, концерти, телевизионни предавания и реклами.

Определя се като честна, забавна и руса … а хората, които я познават казват, че е и добра!

Слуша всякаква музика, но най-много харесва… ВНИМАНИЕ… рок! Не го предположихте, нали?!

Не харесва асансьори. Не знаем защо.

Семейно положение: Неомъжена, но (господа, не бързайте да се радвате) много, много, много сериозно обвързана, а късметлията също като нея е спортист.

Брюнетката 

Лилия Милева е родена на 23.04.1994 г., на една дата с Уилям Шекспир. Тя също е от Пловдив. В момента учи там в Академията за музикално и танцово изкуство със специалност Педагогика на класическия танц. Всичко обаче започва далеч преди това - още на 6 години с художествена гимнастика, а след това и с балет. В последните години успява да натрупа солиден опит като фотомодел, а обектива я обича във всяко едно амплоа, в което е влизала. Освен с танците, поддържа повече от чудесната си фигура и с редовни тренировки във фитнеса.

За себе си казва, че е усмихната, позитивна и с чувство за хумор. Въобще наш тип момиче. 

Слуша музика от 90-те, защото според нея, след това музиката свършва (чу ли, Джъстин Бийбър).

Червенокосата

Радинела Чушева е родена на 5.11.1996 г. и е от София. Чисто нов студент е по Медия и журналистика в УНСС. Иначе и тя от ранна детска възраст се занимава с художествена гимнастика. Преди 5 години обаче се налага да преустанови, но тогава разбира, че движението е станало част от живота й и се ориентира към танците. Танцувала е в клипове, клубове и на концерти, но това очевидно не й стига, защото продължава да танцува и вкъщи пред огледалото.

Очевидно наистина не обича да стои на едно място, защото зад гърба си освен всичко останало има изяви на модния подиум и в телевизията.

Печелила е състезания по художествена гимнастика, а през 2014 Г. се класира на второ място в конкурса „Мис Вселена България“.

Описва се като положителна, упорита и чувство за хумор млада дама, която вярва в съдбата си.

Плува и ходи на фитнес.

Слуша най-вече поп музика.

Джентълмени, поне тя не е обвързана, но кандидатите за сърцето й бая ще трябва да се потрудят. Подсказваме, че освен всичко останало, ще трябва да я пазят от насекоми и тесни пространства и особено много от насекоми в тесни пространства.

TrafficNews.bg