Пловдивската дизайнерка Мими Ненкова, по-известна като Мими Алеса, създаде великолепна стая за своята новородена дъщеричка. 

Бебето, което носи красивото име Авиа, бе посрещнато у дома като истинска принцеса! 

Щастливата майка сподели видео в Инстаграм профила си, на което показва по-голямата част от обзавеждането на бебешката стая и момента на щастие, когато носи своята първородна дъщеричка на ръце до креватчето и. 

От публикацията става ясно, че обзавеждането е решено в бял и нюд цвят, а за магичната атмосфера допринасят разпръснатите навсякъде балони и плюшени играчки - лебеди и мечета. 

Бутикова 3-етажна торта с корона и мъфини, изписващи името Авиа, бяха само част от сладките изкушения, поръчани по повод изписването. 

Сис сигурност, най-голямо впечатление прави гардероба за бебчето, който вече е пълен с приказни рокли, обувки и бодита. Дали дизайнерката Мими Алеса е отговорна за техния дизайн и кройка не е ясно, но със сигурност облечена в тях малката Авиа ще изглежда като току-що извадена героиня от приказките на Дисни. 

Припомняме, че Мими Ненкова стана майка за първи път в живота си през месец септември. Щастливата вест бе обявена от самата нея в социалните мрежи, а по-малката от сестрите Алеса публикува снимка, на която държи краченцето на бебето. 

"Цял живот те мечтая, сънувам, бленувам и обичам! Още преди да се появиш, знаех, че такава любов съществува. Несравнима, магическа, най-силна .... Добре дошла в живота ни!", написа Мими. 

Авиа e първо дете за младото семейство Мими и Ивайло. На 3 октомври 2018 година популярната дизайнерка се омъжи за своя избраник на живописния гръцки остров Санторини.

През декември месец 2019 година, Мими Алеса блесна на корицата на списание "Forbes" и бе включена в класацията “30 under 30” за най-предприемчивите млади българи, които променят света. 

Известна пловдивска дизайнерка стана майка на момиченцеМалката Авиа се е родила навръх годишнината от приказната сватба на родителите си