Да хванеш 11 600 лева с 20 стотинки! Да, възможно е на новите машини в казината  „Continental” в Пловдив.  В двете зали вече са поставени уникалните машини „Diamond life”, които предлагат четири големи джакпота,  като най-големият  е 11 600 лева, а  той може да се спечели срещу залог само от 20 стотинки.

Играта се стартира на случаен принцип и нейната цел е да се съберат три еднакви диаманта.Машините включват най-популярните игри, като 20 Super Hot , Burning Hot , Shining Crown и други.

В двете зали под известния бранд  - до 1 блок в ЖР  „Тракия” и тази в Кючук Париж на ул. „Димитър Талев” 59, клиентите ще имат още по-големи шансове за печалба.  Пловдивчани ще получават 10 лева бонус на всеки 20 лева заредени в машините. С други думи зареждаш 20 - получаваш 30, зареждаш 40 - получаваш 60…

Освен това всеки един клиент, който е изиграл 20 лева ще има възможност да участва в месечните томболи, независимо дали е спечелил или не.

В залата в „Тракия” томболата ще е на 25 август, като някои от късметлиите ще си тръгне с 4000 лева. На другия ден в Кючука ще се тегли наградата от 3000 лева.  

Въпреки че е лято вече се трупа и огромния джакпот за коледната томбола, който ще зарадва клиент с колосална сума.

Освен класическите игри, в двете зали са разположени и иновативните рулетки Premier. Тя комбинира елегантен дизайн и отлично техническо изпълнение. Всеки играч се възползва от индивидуална визуализация на рулетката, което му дава възможност за прецизен, точен и удобен залог и гарантира висока интерактивност със зареждане от 20 лева.

Освен познатата популярна игра, на всички 6 стола на рулетката се играят множество игри, включително и покер Texas Hold’em. Така посетителите на залата могат да залагат на рулетката и в същото време на другото място да играят на популярната американска игра с карти.

*Рекламна публикация