Известната пловдивска зъболекарка д-р Цвета Аврамова замени бялата престилка с булченска рокля за ден този уикенд. Тя се венча за дългогодишния си партньор в любовта– Васил Вангелов. Само преди няколко години, красивата докторка го дари със син на име Стефан.

Младоженците са избрали датата 28 август, защото по стар стил тогава почитаме Голяма Богородица, а това е много важна дата за тях, споделят техни близки. Кумове на двойката са били Мария и Георги Ненчев -  сина на един от основателите на Клуб 777 и световен шампион по борба Стоян Ненчев- Цеко.

На празненството присъстваха и популярни българи, сред които Биляна Йотовска и нейния съпруг Митко Димитров, придружени от дъщеря им Никол. Славена Вътова и Златка Димитрова също бяха част от бляскавото парти, състояло се в Новотела в Пловдив.

От публикувани снимки в социалните мрежи става ясно, че купонът е бил на ниво, а визията на Аврамова е повече от зашеметяваща. Докторката е заложила на нежен грим, прибрана коса на кок с бляскав акцент, було и дълга бяла рокля.