Аут ли е от живота на пловдивчанката Мари Вачева австрийския милионер Мартин Колегер? Тя все още не е говорила официално за раздяла, но снимки с мускулест мачо в мрежата подсказват затова. Раздялата тя не е обявила официално, но снимките, които публикува в мрежата говорят сами по себе си...

На тях носителка на титлата “Мисис България - Вселена“ 2017 позира с обятията на мускулест мачо, името, на когото все още крие от аудиторията. 

"Най-разкрепостената българска плеймейтка", е изтрила всичките си снимки с Колегер в Инстаграм, а тези, които е оставила във Фейсбук се броят на пръстите на едната ръка. Мартин от своя страна не е делийтнал нито един кадър от профила си, а последната му публикацията в мрежата, на която е заедно с Мари е от август месец тази година. 

За сметка на това, пловдивчанката публикува няколко фотоса с магнетичния брюнет. Впечатление правят и коментарите, оставени от приятели на Вачева, които дават своята оценка и ги определят като "прекрасна двойка", а тя без да се замисли им благодари. 

"Да гледаш в лицето на тежки неща и да продължаваш напред - това е, което човек трябва да направи." и "В живота непременно се появява нещо по-силно, което задрасква всичко, измислено от нас по времето на помръкналите ни надежди." - са само част от писанията на плеймейтката към кадрите.

Пловдивчанката Мари Вачева е една от първите, които се появиха на страниците на българския плейбой.  Бившата танцьорка и  фотомодел се е снимала в много рекламни и музикални клипове. Наричана е „най-разкрепостената българска плеймейтка. Мари е бивша съпруга на Веселин Вачев - ексфутболист на “Левски”, “Славия” и “Черно море”, с когото имаше 12-годишен брак и дъщеря.