Фолк звездата Алисия, която винаги е будила възхищение със стила си на обличане, скочи стремглаво в света на модата. С колаборация, съвместно с известната пловдивска дизайнерка Димка Шаламанова, певицата обяви, че дава старт на нов проект. 

Става въпрос за луксозна спортна линия, която включва бюстиета, клинове и екипчета.

За новото си амплоа Алисия сподели в социалната мрежа Инстаграм и написа:

"Днес е много специален ден за мен! Щастлива съм, че успях да сбъдна и втората си детска мечта! Заедно с Димка Шаламанова направихме страхотна колаборация, в която вложихме сърцето и душата си. Нещо много чакано и работено от двете! Гарантираме, че ще ви бъде много удобно! Това е само малка част от това, което сме ви подготвили"

На първите официални кадри от фотосесията, Алисия позира до черно "Ферари" в компанията на дизайнерката Димка Шаламанова и Ели Кисьова - дъщеря на бизнесмена Владо Кисьов.

"Това е само началото! Нещо много секси и много удобно се задава!" - сподели, пък създателката на модната линия.

Димка Шаламанова е обявена за жена на годината 2011 в категория Мода и дизаин на списание "Грация ", а през декември 2012 година е номинирана в специалното издание списание на Forbes за успелите българки в категория "Мода и бизнес ".

Дизайнерката е истинско модно явление и като една царица на стрийт стайла за нея не е никак странно да се разхожда по улиците с нещо екстравагантно, което да предизвика коментарите и любопитството на минаващите покрай нея хора. Тя е различна, а тоалетите й помагат да изрази своята ндивидуалност и увереност.

 

Животински принтове, различни цветови комбинации и форми описват нейното творческо мислене. Невероятното съчетание на материи с екстравагантни шапки и очила винаги я открояват от тълпата.

В момента, Шаламанова е обвързана с Любомир Симеонов, известен като Любо Чука.

Дизайнерка от Пловдив облече Елена Папаризу за "Гласът на Гърция"Гръцката звезда обра погледите с бяла рокля от последната колекция на Димка Шаламанова