Пловдивската дизайнерка Димка Шаламанова, която е собственичка на модната марка "Evis" облече голямата гръцка звезда Елена Папаризу за предаването "Гласът на Гърция". 

Познатата у нас певица от дует "Антик", която спечели и конкурса "Евровизия" през 2005 г., за поредна година е ментор в популярното музикално предаване. 

Специално за един от епизодите, звездата се появи облечена в красива къса бяла рокля от последната колекция на българската марка. Елегантният тоалет е с така актуалния с момента буфан ръкав и остро деколте. 

Съчетанието с блестящи сандали и чисто изправена коса, направи Елена Папаризу да изглежда повече от зашеметяващо. 

Новината съобщи самата Димка Шаламанова, която сподели снимка на певицата в профилите си във Facebook и в Instagram и написа: "Helena Paparizou with Evis !! и добави няколко емотиконки сърца. 

Коя е Димка Шаламанова?

Димка Шаламанова е обявена за жена на годината 2011 в категория Мода и дизаин на списание "Грация ", а през декември 2012 година е номинирана в специалното издание списание на Forbes за успелите българки в категория "Мода и бизнес ".

Дизайнерката е истинско модно явление и като една царица на стрийт стайла за нея не е никак странно да се разхожда по улиците с нещо екстравагантно, което да предизвика коментарите и любопитството на минаващите покрай нея хора. Тя е различна, а тоалетите й помагат да изрази своята ндивидуалност и увереност.

Животински принтове, различни цветови комбинации и форми описват нейното творческо мислене. Невероятното съчетание на материи с екстравагантни шапки и очила винаги я открояват от тълпата.