След почти двугодишна връзка Меган Фокс и Колсън Бейкър, познат най-вече като Машин Гън Кели се сгодиха. 35-годишната актриса и 31-годишният рапър обявиха новината в Instagram.

„През юли 2020 г. седяхме под това банианско дърво. Помолихме се за магия.Не съзнавахме болката, с която ще се сблъскаме заедно за толкова кратък, неистов период от време. Без да знаем за работата и жертвите, които връзката би изисквала от нас, но опиянени от любовта. И кармата.“, написа Меган под поста.

Актрисата пише още: „Някак си година и половина по-късно, след като минахме заедно през ада и след като съм се смяла повече, отколкото съм си представяла, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него.

И точно както във всеки живот преди този, и както във всеки живот, който ще го последва, аз казах да...и тогава всеки пи от кръвта на другия“, завършва публикацията си Меган Фокс.

Специалният пръстен е създаден за повода от британския дизайнер Стивън Уебстър, като включва смарагд, който е рождения камък на Меган, и диамант, този на Кели.

„Поставени върху две магнитни ленти от тръни, които се събират като две половини на една и съща душа, образувайки неясното сърце, което е нашата любов“, пише рапърът Машин Гън Кели под видеото.

Меган Фокс вече има три деца от бившия си съпруг Брайън Остин Грийн, с когото бяха женени в продължение на 11 години. А за Машин Гън Кели това ще бъде първи брак. Той има 11-годишна дъщеря на име Кейси.