Брад Пит за пореден път доказа, че е бил най-правилният избор за ролята във филма "Странният случай с Бенджамин Бътън", където героят му остарява наобратно и накрая се превръща в малко дете на достолепна възраст. Този път актьорът демонстрира младоликата си визия в красив тоалет, подходящ за лятото. 

60-годишният Пит, който се наслаждава на живота с 32-годишната си приятелка Инес де Рамон, се облече в изцяло кремав тоалет, състоящ се от откопчана риза, която показваше множеството му златни колиета, комбинирана с дънки и кафяви обувки. Русите му кичури бяха оформени настрани, докато актьорът се готвеше да излезе пред камера за поредния си проект. Той допълни визията със слънчеви очила.

Изявата на Брад идва два месеца преди раздялата и продължаващия развод с Анджелина Джоли официално да навърши осем години. Те все още се борят за попечителството над шестте си деца, въпреки че повечето от тях вече са възрастни. Лошата новина за Пит е, че голяма част от наследниците му се отказват от фамилията му, видимо заемайки страната на майка си. Все пак актьорът се надява да поправи отношенията с децата и да се вижда по-често с тях, ако това е тяхното желание. 

Най-вероятно белият тоалет на Брад е част от гардероба за предстоящия му филм за Формула 1, където той влиза в ролята на професионален пилот. Засега проектът остава без заглавие, а въпросната сцена бе направена в известен ресторант в квартал Мейфеър в Лондон. Той беше превърнат в клуб, подобен на тези в Лас Вегас, където героят на Пит посещава покер вечер.

Продукцията на филма започна през 2023 година и ще включва сцени от Гран При на Великобритания и състезанията в Абу Даби този сезон. На екран ще видим и всичките действителни 10 отбора от Формула 1, както и пилотите и представители на Международната автомобилна федерация. 

Актьорът Дамсън Идрис е планиран да изиграе съотборника на Пит в измисления отбор APXGP. В актьорския състав влизат още Кери Кондън, Хавиер Бардем, Тобиас Мензис, Сара Найлс, Ким Бодниа, Самсон Кайо и Кали Кук. Ветеранът и седемкратен шампион на Формула 1 Луис Хамилтън, който наскоро подписа договор с Ферари, има пръст в продуцирането на проекта. Предвижда се филмът да излезе през лятото на 2025 година. 

Междувременно Пит продължава да води съдебна битка с Анджелина Джоли. Осемгодишната им свада оказва влияние върху сегашната връзка на Брад и Инес де Рамон. Според запознати, двамата искат да продължат напред и дори обмислят възможността за деца, но искат това да стане, след като Пит приключи драмите с Джоли. 

Заплетената раздяла на Бранджелина изглежда ще продължи почти толкова дълго, колкото връзката, която я предшества. Двойката е в ожесточена борба от 2016 година. Въпреки че двойката се смяташе за законно необвързани преди пет години, оспорван спор - наречен "войната на розата" - за тяхната френска собственост и винарна, Chateau Miraval, забави делото.

Запознати твърдят, че актьорът отчаяно иска да скъса завинаги всички връзки с бившата си, за да се отърси най-после от демоните от брака им. "Брад наистина иска това да бъде финализирано. Ако зависеше от него, всичко щеше отдавна да е приключило", казват източници.

Бившата двойка бе женена от 2014 до 2019 година и има шест деца - Мадокс, Захара, Шайло, Пакс и близнаците Вивиан и Нокс, припомня tialoto.bg.