20-годишната Карина Атанасова е сред кандидатките за титлата Мис Плеймейт 2020. Тя е завършила средното си образование в Професионална гимназия по облекло и хранене "Райна Княгиня" град Стара Загора, където е родена, но от 3 години живее под тепетата. 

Атрактивната девойка не се притеснява да позира пред обектива без дрехи и това доказват снимките и в социалните мрежи, които са коя от коя по-горещи. 

На особен интерес от потребителите се радват последните и публикации, тъй като те са заснети на плажа и все в провокативни пози, които едва ли остават незабелязани от мъжката половина. 

В своето представяне за конкурса "Мис Плеймейт" 2020 Карина Атанасова споделя за себе си, че не само готви като богиня, но и обича да го прави гола.

"Реших да участвам в конкурса, защото смятам, че съм много секси и обичам да събирам погледите, където и да отида. Най-смелата ми секс фантазия е да бъда в леглото с две жени, а най-лудото нещо, което съм правила е секс на плажа, посред бял ден. Не само, че искам да спечеля Мис Плеймейт, аз ще го спечеля! Това тяло няма как да не спечели просто..." - казва Карина Атанасова в своята визитка. 

Придобиването на перфектно тяло обаче е коствало изключително много на пловдивчанката. Карина е минала през поредица от катаклизми в живота си, за да изглежда така, както в момента. 

Сигурно няма да повярвате, но на 16 г., заради нездравословно хранене, достига цели 80 кг. Следват опити за отслабване, булимия и анорексия. Успява да се спаси сама, мотивирайки се с четене на книги, които ѝ помагат да се оправи.