Една от най-култовите български рап групи се събира за пръв път от 20 години! Легендите от Гумени глави отново ще се качат на заедно на сцена. Мишо Шамара, Вальо Кита и DJ Dido D идват в Пловдив утре вечер и ще зарадват посетителите на W Garden, като събитието е част от националното им турне. 

Мишо Шамара идва от САЩ специално за събитието, след като от три години не е идвал в страната. Групата е основата през далечната 1994 година от Мишо Шамара и Валентин Генев, известен като Вальо Кита. Гумени глави предизвикват истинска сензация още от създаването си. Дебютният им албум " Квартал 41" е продаден в 120 000 копия.

Следващите им албуми също се радват на голям интерес. Няма съмнение, че Гумени Глави са най-успешната рап група в България на всички времена. Творчеството им вече се е превърнало в абсолютна класика. Гумени Глави получиха заслужено признание в американската енциклопедия за хип-хопа по света “Global Noise : Rap and Hip-hop Outside the USA” като кръстници на родната сцена.

Не след дълго обаче за огромно съжаление на многобройните им фенове групата се разделя. След една година се събират отново за да запишат и издадат албума "За повече пари", където обаче освен Шамара и Кита към групата се присъединява и D.J. Dido D. Миксовете и скречовете на DIDO D правят музиката в албума да звучи страхотно. Големият хит в албума е "Даниела", а "Трета вежда "става най-мразената от момичетата песен. След успеха на албума групата издава "Ремиксове 96". През 1997 година групата отново се разделя и всеки тръгва по своя път.

За шоуто в W Garden  се подготвяt над 90-минутни сетове, включващи култови хитове в оригинални и осъвременени версии от ранните албуми – „Квартал 41“, „Гуми втора употреба“, „За повече пари“, „За още повече пари“, като сред тях: „Ще му разбия главата“, „Извинявай скъпа“, „Даниела“, „Гуантанамера“, „Може да си грозен“, „Три бири“, „Никой никъде“, „Разклати ги добре“, „Лятото е супер“, „Ръцете си вдигнете“, „Трета вежда“ и много други добре познати парчета.

В петък вечер пък зад диджейския пулт на W Garden застава един най-обичаните чуждестранни диджеи у нас – Таркан! Изпълнителят е и носител на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Също така е единственият турски диджей, попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. 

Ето и снимки от изминалата петък вечер в W Garden, когато русокосата красавица INKY нажежи страстите в клуба: