Популярната верига магазини "Триумф" се завръща с нов магазин в Пловдив. Супермаркетът с площ от 300 кв.м. е в чисто нова кооперация на ул. "Лев Толстой", където до преди години съществуваше същия магазин. 

През 2019 година известният пловдивски бранд даде под наем магазините си на веригата "Т-маркет". 

В новият магазин "Триумф" пловдивчани могат да очакват богат асортимент от предимно български стоки, прясна готвена храна, свежи салати, плодове и зеленчуци, като всичко това се предлага на много достъпни цени и при постоянни атрактивни промоции. 

Над магазинната площ има изградена чисто нова кухня, в която ежедневно се приготвя разнообразна храна по български традиционни рецепти. Затова в новия "Триумф" всеки може да закупи прясна храна с увереността, че тя е сготвена преди няколко часа. 

Отделно магазинът разполага с богат избор от свежи салати, отново приготвени в кухнята на "Триумф". В унисон с кредото си "Избери българското", супермаркетът е зареден с прясно месо, млечни продукти, зеленчуци и плодове, както и много други артикули, създадени изцяло от български производители.  

Супермаркетът впечатлява и с добре познатите ниски цени, присъщи на веригата. Освен константно евтината ценова листа, магазинът регулярно организира и редица промоции на основни хранителни продукти. 

За удобството на клиентите, обектът ще функционира всеки ден от 7 до 22 часа.