Сигурност, занаят, професия и доходност - това предлага пловдивската компания "Динамик електрик груп", която търси своите нови служители. 

Лидерът в сферата на цялостно електроизграждане разраства дейността си в Пловдив. Компанията отговаря за изпълнението на цялата електрическа инсталация на много от жилищни и промишлени обекти в града и работи с едни от най-големите инвеститори и строители в страната, сред които са PIMK Build

Компанията иска да увеличи екипа си и да назначи, както специалисти в изграждането на електроинсталации, така и да даде шанс на млади хора, които искат да бъдат обучени и да спечелят занаят, който вече е изключително дефицитен у нас. 

От "Динамик електрик груп" предлагат трудова заетост на пълен 8-часов работен ден и трудов договор с европейски условия за работа. От фирмата държат на сигурната и стабилна работна среда, която да даде възможност на всеки да изпълнява ангажиментите си качествено и уверено. 

"Работим с модерна техника, машини и инструменти на световно ниво, което да гарантира безопасното и качествено изпълнение на задачите на нашите работници. Осигуряваме работни облекла и нови, надеждни автомобили", посочиха от компанията. 

В трудни времена на пандемия и икономическа стагнация, от фирмата подчертават, че техните служители могат да разчитат на сигурен ежемесечен доход, професионално развитие, месечни бонуси, заплащане на извънреден труд и увеличение на трудовото възнаграждение след завършено обучение на кадрите без предишен опит. 

"За нас хората са най-важният капитал. Склонни сме да инвестираме в служителите си, за да може да придобиват все по-големи знания и умения. Екипът ни е много сплотен, съставен е от млади професионалисти, които с удоволствие ще предадат своя опит на всеки, показал желание да се учи и да работи при нас. За три години ние съумяхме да запазим ядрото на екипа си и твърдо ценим липсата на трусове в работния ни колектив. Държим много на коректността и лоялността, като очакваме същото и към нас", посочиха пред медията ни от "Динамик електрик груп". 

Всички електротехници и електроинженери с опит са изключително желани служители за дружеството. Работата е подходяща и за завършили студенти от технически специалности, които искат да приложат знанията си в реална среда. 

Офисът на компанията за пълно електроизграждане е базиран в Търговски център "Гранд", ет. 2 /гр. Пловдив, ул. "Капитан Райчо" № 56, етаж 2, офис офис 2-60/.

За повече информация и кандидатстване за работа в "Динамик електрик груп" може се свържете с компанията на телефон 0894735448 и на имейла на компанията dinamic_el_grup@abv.bg