Един от най-атрактивните хотели край Пловдив  "Парк и СПА Хотел Марково" представи офертите си за пролетната ваканция. Програмата обещава незабравимо изживяване и развлечения за малки и големи, в изключително предпочитаното място за почивка от двойки с деца.

На територията на хотела се издига едно цяло детско царство. Във всеки ден от вашия престой ще има специална детска анимация за малчуганите, която включва забавни игри и занимания, атракциони, детски кът с аниматор, уникалният парк „Въжеландия” и много приключения, които да направят престоя на малките посетители незабравим.

Специални гости ще бъдат тематичните анимации от Тон Бонбон, Щура Лаборатория с интересни научни експерименти и Куклен театър Пловдив, които ще направят почивката за децата още по-забавна и впечатляваща.

Програмата за специалната детска анимация за целия престой можете да видите тук. 

Хотелът разполага с четири вътрешни басейна с температура на водата от 32 до 36°C и външно джакузи с гореща вода 38°C. Има и реновирана термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона и фитнес зала, козметични и масажни кабинети, където може да се насладите на фантастични масажи и терапии в СПА центъра на комплекса.

Изключително богата на асортимент блок маса за закуска и вечеря очаква гостите на хотела. Прясно изцедени сокове, кафе Еспресо, разнообразие от висококачествени месни и безмесни деликатесисирена и колбаси, на момента изпечени цели прасенца и още храна в изобилие.

Парк и СПА Хотел Марково е един от най-предпочитаните хотели до Пловдив и от възрастните. В него те могат да усетят истинския вкус на спокойствието и красотата на природата. Заобиколен от Родопа планина, той предлага на своите гости неописуеми гледки и 10 000 кв. м. тревни площи, които са перфектното място за разходка.

Насладете се на четиризвезден комфорт от хотела печелил наградите –

Най-добър СПА хотел за семейна почивка на 2020 и 2021 година.

Най-добър четиризвезден СПА хотел на 2020 и 2021 година.

За повече информация и резервации: +359 894 529 777 и +359 893 058 047