Якетата от деним са онова модно магическо чудо устояло във времето със суперсилата да добавят семплост и стилен завършек на всеки аутфит. Мъжките дънкови якета са перфектната връхна дреха за преходния сезон, която ще ви дари не само с комфорт, когато температурите са колебливи, но и ще ви предложи уникална гъвкавост в построяването на много визии. Стилно, семпло, универсално, любимото мъжко дънково яке може да бъде част от стайлинг ансамбъла от есен през пролет, та дори и до безгрижните летни нощи на плажа. И не само! Може да го носите на работа, в града, от понеделник до неделя – навсякъде, по всяко време. За да разберете как да изберете правилния модел мъжко дънково яке и как да го съчетаете през сезона, следвайте нашите модни предложения за впечатляваща визия.

Как да изберете перфектното мъжко дънково яке?

Изборът на мъжко дънково яке винаги трябва да подхожда фигурата ви – първо и основно правило. Шевовете на раменете трябва да съвпадат с върха на раменната ви кост, а кройката не бива да бъде прекалено тясна. Перфектната дължина е тази, която достига около талията, а ръкавите трябва да завършват на китката. И, ако се чудите къде може да откриете перфектния, то отговорът е в офертата на MODIVO. В селекцията тук: https://modivo.bg/c/muzhe/obleklo/yaketa/dunkovi-yaketa, ви очаква богато разнообразие от мъжки дънкови якета в различни цветове, дизайни и размери, изработени от висококачествени материали, с автентична оригиналност на най-добрите световни марки. Разгледайте предложенията и изберете най-добрият модел за вашия стил и фигура.

5 модни съвета как да носите мъжки дънкови якета

Минимализъм: бял тишърт и бели кецове

Едва ли има по-семпла и по-класическа визия от тази. Съчетайте мъжкото дънково яке с бяла тениска, любимите чино панталони в цвят каки, черно, синьо, маслиново или синьо, добавете бели сникърси и завършете визията с бейзболна шапка например.

Петъчен  офис фаворит: елегантни панталони

Дънково яке в комбинация с елегантен панталон, тениска и кецове е една супер  смарт кежуал комбинация за петъчните офисни дни. Просто заменете неформалните чинос с елегантен модел в цвят синьо, сиво или черно и се насладете на комфорта да изглеждате стилно и модерно.

Перфектната комбина: луксозен пуловер

Мъжко дънково яке в тъмно синьо или черно, съчетан с пуловер от фино плетиво или луксозен кашмир е перфектната комбина за вечерна среща, с която ще направите впечатление. За по-висока доза премиум излъчване добавете елегантни боти тип челси и завършете със стилен аксесоар, който може да изберете от тук: https://modivo.bg/c/muzhe/aksesoari.

Сезонна идилия: напластяване

Напластяването на дрехи е любим моден метод популярен и сред мъжете. Това е най-оптималното решение при преходните сезони, когато температурите са непостоянни, а мъжките дънкови якета са перфектните помощници. Тишърт, карирана риза, жилетка и яке от деним – перфектен аутфит за непретенциозни дни.

Спортно-елегантна доминация: риза и мокасини

Любим мъжки аутфит, с който ще се откроите, дефинирайки отношението си към модата. Изберете риза в класическо бяло или бледосиньо райе, съчетайте с панталон, добавете мъжко дънково яке и завършете със стилни мокасини. А, ако се чудите кои мъжки мокасини ще бъдат модерен избор този сезон?  То отговорът е тези, с които ще се чувствате максимално комфортно. Изборът ви както с мъжките дънкови якета трябва да бъде съобразен с личния ви стил, а MODIVO.bg е мястото, където ще откриете най-добрите модели, с които да се откроите.