Първа инвестиционна банка отпразнува 25-годишнината от откриването на своя клон в Пловдив с бляскаво събитие. Празникът на Fibank в града под тепетата уважиха дългогодишни клиенти, бизнес партньори и приятели на банката от града и региона.

В обръщението си към гостите Управителят на Fibank-клон Пловдив г-жа Зоя Трайкова отбеляза, че заедно с клиентите са реализирали редица проекти, които подобряват живота и инфраструктурата в региона. Тя благодари на всички 106 служителя в клона, за професионализма и ефективността в работата.

На събитието присъства част от ръководството на банката в лицето на г-н Никола Бакалов, Главен изпълнителен директор и Председател на Управителния съвет на Fibank, който сподели някои красноречиви факти за успехите на Fibank-клон Пловдив. Банката има 7 офиса в региона, над 93 000 клиенти – физически лица и фирми, голяма част от които се доверяват на банката от години. Кредитният портфейл на клона достига 540 млн.лв., а ежемесечно служителите извършват 38 000 операции с клиенти. От мениджмънта на банката бяха още г-н Илия Ботев, Регионален мениджър и Управител на клон Карлово, г-н Кирил Игнатов, директор „Клонова мрежа“,  г-н Сава Арабаджиев, Ръководител направление „Бизнес развитие и продажби“ и г-н Ивайло Александров, директор „Корпоративни комуникации“.

Водещ бе Георги Мамалев, а за доброто настроение на гостите се погрижиха младите дами от струнно трио „Хипнотик“, изпълнителите ДаниАН и Ясен Зердев, а на финала имаше зрелищна заря.