Ромът, който вчера заплаши със саморазправа жителите на село Войводиново, публикува нов клип в социалните мрежи, в който се извинява на всички, които е обидил. Както TraffficNews.bg съобщи, в първото си видео Салхо Кисимов, открито и на живо във Фейсбук отправи заплахи към цялото село. Мъжът живее в Германия, а семейството му е било „принудено“ да се изнесе от селото, именно това го провокирало да отправи заплахите, коментира самия Салхо във второто си видео.

Ето и част изказването на мъжа в първото видео.

„Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта. Ако имах възможност да се прибера в България, при първа възможност и аз щях да нападна. Жена ми пътува за Перущица. Това няма как да се забрави. И децата са в Перущица, при сестра ми. Много воеводци ще пострадате. Ще ви видя как ще идете на борсата в Първенец. Ще ви разкажа играта. Тогава ще видите вие колко са луди циганите”

Ром заплашва: Воеводци, ще пострадате много, крайни къщи ще горят, ще ви разкажем играта ВИДЕО 18+Хората от селото се страхуват за живота си

Във второто видео, което публикува, Салхо съвсем променя тона.

"Хора, казал съм го и пак ще го кажа – извинявам се. Значи – не знаех къде са ми децата, не знаех какво да направя, с 300 зора си открих жената, децата. Съжалявам много. Извинявам се. Просто в това село съм ял много хляб“.

Припомняме, че тази вечер в селото се очаква голям протест, в който ще се включат и военнослужещи.

Очаква се голям протест тази вечер във ВойводиновоВ селото ще се съберат  колеги на пострадалия военен