Зам.-кметът на Перник Владислав Караилиев е предизвикал скандал в самолет от Брюксел до София и при пристигането си е бил посрещнат от родната полиция, пише "Стандарт". Адвокатът Огнян Варадинов е очевидец и разказва какво се е случило.

"Имах съмнителното удоволствие да пътувам до Брюксел заедно с една странна група лица, голяма част от които с откровено просташко поведение. Съмнителното удоволствие премина в откровен потрес в сряда вечерта, когато в самолета се паднахме отново със същата група, този път очевидно почерпена и с приповдигнато от оказаното й европейско внимание настроение", пише Варадинов във Facebook.

"След допълнителна почерпка в рамките на предлаганото от кетъринга в самолета, придружена със спорадично пускане на чалга от мобилен телефон, разговор на висок тон, дебелашки закачки и други откровени простотии от всякакъв характер, част от "делегацията" влезе в конфликт със стюардесите, тъй като те отказаха да им сервират повече алкохол, да им носят лед и да им изпълняват други прищевки. В резултат се заформи сериозен скандал между "делегацията" и част от останалите пътници и стюардесите", твърди още адвокатът. 

Осем патрулки с около 20 полицаи в тях са чакали пернишките управници.

След разговор с униформените завръщащите се от Брюксел са се прибрали по домовете си. От МВР обявиха, че няма задържани. 

"Щом хора на такова ниво си позволяват с простотията си да застрашават самолет и пътници (за дребни теми като възпитание и етично поведение на публично място изобщо не говорим), как точно и по какви въпроси ни представляват в Брюксел?", пита се авторът на поста. 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg