"Работя в центъра и фирмата, за която се трудя, плаща по 240 лева за 2 паркоместа, до които за съжаление е много трудно да се достигне. Става въпрос за междублоковото пространство на бул. "Цар Борис III Обединител" № 52, и по-точно за ул. "Георги Петаков".

Това ни написа читателка на TrafficNews.bg, която ни изпрати и снимка. На нея се вижда как демонстративно се паркира до знака и на „безплатния" паркинг се радват целодневно различни шофьори. Според нашата читателка - напълно необезпокоявани.

"Звънях неколкократно на Общинска охрана, за съжаление без резултат. Сутринта не успях да премина дори с личния си автомобил до паркоместата, а какво остава за едрогабаритните бусове, които ни зареждат със стока? Това се случва всеки Божи ден и никой не си прави труда да дойде да санкционира нарушителите - въпреки сигналите, които подаваме", твърди пловдивчанката.

Обадихме се в Общинска охрана, откъдето обещаха да проверят имало ли е сигнали от този адрес за неправомерно паркирали автомобили и какви мерки са взели, ако това е факт. Но... си останаха с обещанието - така и не ни информираха за резултата от проверката си. Ако са направили такава.

TrafficNews.bg