Шофьор на лек автомобил пежо реши да демонстрира превъзходството си над цял квартал в Пловдив, като завзе половин улица и голяма част от тротоара с колата си. Изглежда вдъхновен от лъвчето на логото на автомобила му, този "цар на бетонената джунгла" най-безцеремонно паркирал колата си така, че да се превърне в пречка както за шофьори, така и за пешеходци.

Снимката не е правена със сателит, а от наблюдателен читател на TrafficNews.bg, който ни изпрати този пореден пример за нагло паркиране в Пловдив. Кадърът е направен в кв. "Кършияка".

Длъжни сме да отбележим колко добре е изправена колата. Ако това място бе паркинг, сигурни сме, че шофьорът щеше безпроблемно да се смести между белите ограничителни линии. Но не е. Улица и тротоар са. И както пешеходците, така и шофьорите едва ли са загрижени колко право е оставен автомобила, когато се изпречил на пътя им.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg