Да преминеш спокойно, дори през нощта в събота срещу неделя, по улица "Авксентий Велешки" е мисия невъзможна! Плътно наредените една до друга коли на лентата за движение пред пловдивското заведение Морадо са задръстили до такава степен улицата, че два автомобила тук на практика не могат да се разминат. А ако си мислите, че на пешеходците им е по-лесно, лъжете се! Защото освен на пътното платно лъскави коли са се изтипосали и на тротоара.

Като този джип, чийто собственик като видя, че го снимат, най-безцеремонно го свали от тротоара и го премести на... улицата.

Само преди месец и половина на същото това място наш читател засече поредната полицейска акция, при която униформените служители лепяха масово актове на неправилно паркираните автомобили точно на същото място. Както виждате обаче, явно глобите нито стряскат нарушителите, нито са в състояние да ги откажат от неистовото им желание да НЕ спазват законите.

В случая дори не знаем как да квалифицираме това. Безнаказаност? Липса на елементарна култура на пътя? Своеволие, граничещо с наглост? Какво означава според вас поведението на всички тези шофьори, наредени в редицата?

Още новини ТУК

TrafficNews.bg