Шофьор реши да демонстрира, че или не знае, или не му пука за написаното в Правилника за движение по пътищата. Как? Като паркира БМВ-то си по стряскащ начин на един от най-натоварените булеварди в Пловдив. Сигнал за нарушението ни изпрати читател на TrafficNews.bg.

Снимките показват как БМВ е спряно не къде да е, а на завой на отбивка на булевард "България", срещу училище "Пейо Яворов". Колата е спряна в самото начало на завоя. Така тя създава проблеми не само за продължаващите движението си по булеварда, но най-вече за тези, които искат да направят този десен завой. При опит те ще се срещнат със задницата на БМВ-то.

Още по-фрапиращо е, че автомобилът е спрян така в пиков час, когато движението е най-натоварено. И следователно - рискът от инциденти е най-голям.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg