Пловдивчанка получи билет с мармалад и олио срещу левче в автобус от градският транспорт. Дама сигнализира до редакцията на TrafficNews.bg, че кондукрорката й е предоставила мръсен билет в линия N 20.

Случката се е разиграла в петък по обяд. Пловдивчанката получила срещу таксата за превоз билет, гарниран с мазнина и мармалад. Най-вероятно служителката е нямала салфетка, в която да се избърше, и за това е използвала билетите.

Читателката отказала да вземе мръсната хартийка, но е била уведомена, че ще бъде глобена, ако в автобуса се качи контрола. С върха на пръстите и с липса на желание, тя прибрала билета. След това любезно попитала служителката как се казва, за да знае срещу кого може да се оплаче, но кондукторката се обърнала и се отправила мълчаливо към шофьора. След няколко спирки е била сменена от друга служителка, застъпваща на смяна.

„Как може такова нещо. Беше гнусно.  Едвам го взех и после го мушнах в салфетка”, коментира пловдивчанката.

Тя разказа още, че въпросния билет е бил последен, а кондукторката го е извадила от пакетче. Дамата се съмнява, че може да й е бил пробутан вече веднъж продаден билет.