Ето къде са липсващите гласове от Референдума. Видеото е записано днес (08.11.2016 г.) и на него се вижда как бюлетините от Референдума стоят заключени в склад в училище и не са подадени в ЦИК. Споделете, нека всички разберат истината за Референдума! 

Това ни написа читателка на TrafficNews.bg и изпрати видеото, което е достатъчно красноречиво. Градът е Бяла, училището е "Панайот Волов" и както казва човекът зад кадър, единственото, което не става ясно, е КАКВО СТАВА?


Видеото вече е споделено в мрежата и предизвика многобройни коментари. Ето някои от тях:

"Нали се сещате вече, че има купени цели секционни комисии, за да се получават тези безобразия, ето затова трябва да се намалят субсидиите, да нямат толкова средства за подкупи!"

"Хора, информирайте се добре, преди да коментирате! По новините показаха, че това са само пликовете от бюлетините, не са липсващи бюлетини. Бюлетините са преброени и изпратени. Пликовете са празни, показаха ги! Не прибързвайте с изводите и заключенията!"

"Няма нищо странно - бюлетините за референдума са просто изоставени... Няма бюлетини - няма проблем! Проблем е настоящето, страхът, с който ГЕРБ се опитват да управляват цялата си членска маса! Нито Б.Б. ще подаде оставка, нито Ц. Цачева ще е по-зле като шеф на Парламента. Проблем са 16 милиарда евро, които ние българите ще трябва да платим допълнително плюс дължимото досега само за две години управление на ГЕРБ и живот в тотална бедност, който всеки българин живее въпреки всичко! Ние българите сме мечтатели - все чакаме Гудо, но Гудо е мит за нашите географски ширини! Дано нещата потръгнат. Жалко, че няма да е утре. А още по-жалко е, че няма да е и днес! Референдумът беше обречен още когато го внесоха в народното събрание! Българският парламент никога не е и няма да работи в ползу рода!"

"Подлостта се наказва рано или късно!"

"Не знам какво да кажа вече, то бива наглост, но това не се търпи вече."

"Слави да ги съди!"

"Е, няма такава държава!"

TrafficNews.bg