Извънземно на около 20 метра от себе си е заснел в Асеновград уфологът Ценко Симеонов. Интересен факт е, че то се носело във въздуха, но без летяща чиния.

Все по-често пък се случват срещи на хора с извънземни, обясняват уфолози, които имаха Международна конференция у нас в Ямбол преди седмица.

Зачестяването на появата на НЛО имало своето обяснение, като това щяло да доведе до появата на повече хора като Петър Дънов и Ванга, които са споделяли информацията, която получавали от тях, пише сайтът България днес.

"На 16 септември заснех летяща чиния до Асеновград, когато отидох до Асеновата крепост. Бях там сутринта. Заснемал съм НЛО на различни места, където и да отида, те се появяват. Досега не съм давал тези снимки да бъдат публикувани. Интересен факт е, че има и една снимка, на която заснех реално извънземно отново в Асеновград. Това стана преди няколко години - беше на 12 декември 2012 година в центъра на града. Беше преди Нова година и Коледа и го видях в небето. Снимах го във въздуха горе над града. Като вдигнах апарата, то седеше там. Беше на около 25 метра над мен, левитираше", обяснява уфологът Ценко Симеонов.

Тенденциите и по света сред уфолозите показват, че контактите на НЛО с нормални хора все повече зачестяват през последните години. Причина за по-честия контакт на хора с извънземни е това, че се увеличава интелигентността на расата ни, обяснява Ценко Симеонов.

"Колкото повече се увеличава интелигентността на цивилизацията ни, толкова повече възможността ни да приемем дадено същество, което не отговаря на представите ни, на триизмерните ни възприятия, се увеличава. Въпреки всичко съзнанието на повечето хора все още не е готово. Всичко е свързано с преражданията и с това колко стар е духът на един човек. Когато преражданията са много, тогава душата успява да осъществи по-лесно връзка със съзнание-тяло и тогава по-лесно се възприемат тези неща. В същото време не означава, че когато една душа се е прераждала много пъти, тя се е издигнала духовно. Тя трябва да намери пътя, за да продължи духовното си израстване."

Trafficnews.bg