„Цял ден няма вода в квартал Кючук Париж. Това е безобразие, в кой век живеем? Никой не си вдига телефона и не дава никаква информация кога ще има вода.” Това ни написа читател на Trafficnews.bg.

Според нашия читател на телефона за връзка 032/605 660 имало само запис, че няма да има вода до отстраняване на аварията. „Това обаче кога е... За Коледа може би?”, иронично пита пловдивчанинът.

Става дума за целия бул. „Ал. Стамболийски”, на който от 9 часа сутринта вчера до късно вечерта нямаше вода. Проверихме в сайта на В и К Пловдив – там информацията е абсолютно същата, която е получил и нашият читател. От нея разбираме, че има авария на водопровод, но за разлика от останалите аварии, за които има указан часови диапазон, в който да бъдат отстранени, явно тази авария е по-специална. Защото не се знае кога ще бъде отстранена.

Опитахме да се свържем с дежурния на специалния телефон за аварии: 032/61 57, но… както и друг път се е случвало, ударихме на камък. Просто от другата страна на слушалката нямаше никой…

Trafficnews.bg