Разбити плочки и зеещи дупки посрещат всеки пешеходците, които искат да преминат по един от тротоарите в централната част на културната столица Пловдив. 

„Така ли трябва да изглежда тротоар в центъра на една Европейска столица на културата? Той се намира успоредно на Главната улица, но по него също преминават хора”, твърди читателят, който ни подаде сигнала. 

В продължение на стотина метра няма нито една здрава плочка. Пешеходците едва преминават без да се спънат, а предвижването с бебешка количка по тротоара е мисия невъзможна. 

Според наши читатели, тротоарът е разбит от безразборното спиране на шофьори върху него, въпреки следите от анти-паркинг колчетата, които е имало някога на тротоара. Сега всеки пешеходец и майка с количка, трябва да слязат на пътното платно и да рискуват живота си.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видеа на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини ТУК

Теодора Цонева, TNS.bg