Стари, нови и счупени плочки закърпиха един от тротоарите в центъра на Пловдив след ремонт. Разноцветното платно се намира на улица „Васил Левски” №6 и привлича погледа на минувачите с абсурдния си вид. Ремонтът започнал преди повече от седмица, тъй като електрозахранването в района не било достатъчно и се наложило да се сложи нов високоволтов проводник. Служителите на фирмата, която е подизпълнител на ЕВН, изкъртили тротоара и поставили  новия проводник, но когато дошъл моментът за завършителните дейности, си „оставили ръцете”, разказва читател на TrafficNews.bg.

“Първо започнаха да поставят плочките по абсолютно неправилен начин, без най-напред да сложат основа. След това сложиха два реда нови – червени плочки, до които наредиха старите, включително и изпочупените от къртенето, а за фуги сложиха замазка. Накрая се получи една пълна цигания”, възмущава се нашият читател.

Той им потърсил и сметка на какво се дължи това пълно безхаберие от тяхна страна, а те му отговорили: „Толкова пари ни плащат, толкова правим”.

„Тази мизерия се намира в центъра на града и постоянно минават чужденци, на които това им прави впечатление. Тротоарът беше разбит и преди това и мислихме, че не може да стане по зле, но явно можело”, коментира той.

Хората в района се надяват да не се наложи и друг авариен ремонт в района, за да не изникнат нови цветни кръпки!