Погледнете наляво, а сега погледнете надясно. Какво виждате - гора и тротоар отсреща, нали. Да, ама не, и от двете страни има тротоар, или поне трябва да има. Снимките на непроходимия тротоар, който се намира в пловдивския район "Източен", ни изпрати жена, която всеки ден минава оттам. 

"Това е улица "Орловец" от бул. "Шести септември" към борса Ритон и ВиК. Шест пъти седмично се налага да рискувам живота си, отивайки на работа. Тротоарът е гора, джунгла! Маршрутът ми е един и същи вече 3 години и за това време не съм срещала нито озеленители, нито чистачи, нито пък работници, които да слагат плочки от тази страна на тротоара, възмущава се работещата пловдивчанка.

Ще кажете, че може да ползвам и другия тротоар, но освен че се налага да пресичам платното по два пъти, там също има определни препятствия, твърди жената.

От същото място сме получавали и редица сигнали за наводняване на улицата при по-обилен дъжд. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg