Джип се блъсна в неделя в магазин, намиращ се на автобусна спирка на Сточна гара. По време на инцидента, пред обекта има двама младежи, които се оказват на няколко сантиметра от автомобила, който се врязва в магазинчето, съобщи Нова. Камери са заснели всичко.

"В неделя се случи в 8:30 вечерта. Момчетата са си тръгнали буквално веднага след инцидента. От стрес или от страх, не знам.. Не се върнаха. Човекът, който работи вътре по чудо е оцелял. Продавачът е отишъл до склада заради клиент, който е искал топла бира. Отново късмет", признава собственикът на магазина Димитър.

"Водачът на джипа не беше употребил алкохол със сигурност. Беше мислещ и адекватен. Той каза, че не е имал време да разбере какво става. Колата му е поднесла на завоя и просто е държал волана, не е имал какво да направи. Доста бързо принципно се влиза в този завой. Повечето водачи гонят, да не изпуснат светофарите", смята още той.

"Мисля си обаче, че такива неща не трябва да се разминават просто с акт. Можеше да има много голяма трагедия. Наказанията трябва да са доста по строги. Нищо, че сега няма жертви, съдбата така е решила", завърши собственикът.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg