Понякога несъобразителността на водачите се измерва не само с това къде са паркирали превозното си средство, но и с неговите габарити. Такъв е случая със собственика на камион, който решил да паркира тежката машина... в градинката пред блока. И то пред входа. 

Сигнал за нарушението ни изпрати читател на TrafficNews.bg от Сливен. Именно там, на улица "Елисавета Багряна", той е направил снимките на нарушението.

"Обикновенно собственика на този камион на това място паркира 2 коли и един джип, но сега незнайно защо си е спрял единият от двата камиона за превоз на дърва", пише читателят ни. "И двата камиона са ЗИЛ и много често са паркирани на съседните тротоари, но това вече е върха на наглостта - да се паркира пред входа на блока. Ако не дай Боже стане пожар или възрастен човек има нужда от спешна медицинска помощ е затруднен достъпа до входа на блока", ядосва се той.

"Апелирам всеки собственик на автомобил нека първо да помислим какви биха били неудобствата за хората след нашето паркиране", завършва писмото си към нас мъжът. Ние апелираме за същото.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg