Дупка като от куршум зее в спирка на градския транспорт. Но не в раздираната от дългогодишна война Сирия, а в Пловдив. Вече ви показахме редица случаи, в които иначе добре изглеждащите спирки са станали жертва на "вдъхновението" на някой вандал. Читател на TrafficNews.bg ни изпрати още един такъв.

Спирката се намира при търговски център "Сани" в ЖР Тракия, обяснява той. Стъклото от едната й страна е счупено, както се вижда от снимките. По-неприятното? Няма кой да я оправи. Спирката е била разбита още преди месец. Днес също е така, пише читателят ни. "Нямам коментар", допълва той почудата си от липсата на реакция.

Конфликтът в Сирия продължава вече няколко години. Надяваме се, че оправянето на спирката няма да отнеме толкова време. Все пак... зима иде.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg