Табло на градския транспорт в Пловдив изненада пловдивчани с написаното на него. Ясно е, че таблата не изпълняват адекватно задачата да информират след колко време идва следващият автобус. Много пловдивчани обаче ги ползват, за да разберат поне колко е часът.

Да, обаче табло на спирката при ВСИ не става и за това. Читателка на TrafficNews.bg ни изпрати снимка, направена в 20:00 ч. на 22 ноември 2016 г., вторник. Таблото обаче не било на същото мнение за часа и датата. То посочвало 11:38 ч. на 2 март 2015 г., понеделник.

Читателката ни отбелязва, че таблото работи само в следобедните часове. Освен това тя изразява възмущението си от градския транспорт като цяло.

"Доста пъти сутрин автобуси подминават спирката. А най-любимото ми е като се кача, кондукторът да не се е къпал една седмица и при шофьора да звучи някоя циганска зурна, под съпровода на клаксони и псувни", коментира тя.

Припомняме ви, че от ДСБ попитаха Общината защо системата за градския транспорт все още не работи, при положение че са платени 8,2 милиона лева за нея.

Повече по темата вижте в това ВИДЕО:


Още от ТРАФИК ТВ гледайте ТУК

TrafficNews.bg