Тази грозна гледка е от северната страна на Хирургиите на Пещерско! Кипят ремонти - похвално! Разхубавява Пловдив - и всички сме доволни. Само че... Защо приказката "едно ще оправи, друго ще развали!" толкова подхожда на действителността под тепетата? Защо при всеки по-голям ремонт възникват проблеми от какъв ли не калибър - като се започне от традиционните задръствания, та се стигне до обезобразени дървета. Като този случай, за който ни сигнализира читател на TrafficNews.bg.

"Толкова ли не можаха да го опазят? И ако някой ви разправя, че това е саморасляк, не му вярвайте! Дървото е от вида "Китайски мехурник". Живея повече от половин век в Пловдив и съм свидетел как бяха засадени около Хирургиите. Моля чрез Вашата медия да се сезират съответните органи и да се пресече тази порочна практика", ни пише възмутеният пловдивчанин.

Правим го. Ако от ОП „Градини и паркове“ все още не са забелязали обезобразения китайски мехурник, да го направят. И да потърсят сметка на строителя, който си е позволил да осакати дървото. За което очакваме да бъдем информирани - пловдивчани също.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg