Млада старозагорка избяга от сватбата си заедно с кума само час след като се врече във вярност до гроб на любимия си. Случката в стил „Булката беглец” се разиграла по време на пищно тържество в тузарски ресторант на брега на морето, разказа адвокат, нает от „сламения вдовец” да разтрогва брака, пише „Телеграф” .

Младата дама духнала от кръчмата както си била с булчинската рокля и воала, а в чантичката й били скътани паричните дарове, връчени от над 150-те гости. Заедно с нея изчезнал и кумът, състудент на красавицата. Липсата лъснала, когато дошло време за известното кумско хоро.

Първоначално двата рода сметнали, че става дума за неуместна шега. От последвал разговор по мобилните телефони обаче се изяснило, че кумът се оказал „необходим трети”. Новата двойка предварително си купила самолетни билети за Англия, където възнамерявали да се устроят на първо време.

Изоставеният жених, който е доста по-възрастен от бегълката, признал, че пръснал над 30 бона за подготовката на празника. Той вече е завел дело за разтрогване на брака. 

TrafficNews.bg