Поредна нагла проява от шофьор в Пловдив ни изпрати читател на TrafficNews.bg. Водачът на БМВ спрял върху пешеходна пътека на булевард "Васил Априлов", точно пред прозорците на Второ районно. 

Колата останала на място, блокирайки с дължината си цялата пешеходна пътека. Шофьорът, изглежда, не обърнал никакво внимание на знака, указващ, че това е място за пресичане на пешеходци, а не паркинг. Вместо това той говорел по мобилния си телефон.

Хората се принудили да притичват покрай БМВ-то, за да не бъдат ударени от друг автомобил. Без никаква възможност да премине обаче се оказала майка с бебешка количка. Жената няколко пъти опитала да мине покрай автомобила и да слезе от тротоара. Най-накрая това накарало шофьора да тръгне и да освободи пътеката.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg