Каузата на TrafficNews.bg, в която показваме нагли шофьори, които паркират без да се съобразяват с правилата на движение, вече има привърженици в цялата страна. Читателите ни редовно ни изпращат снимки на нарушители за рубриката "Не ходи пеша! Прецакай пешеходец!". Ето и поредната наглост, възмутила читателят ни Румен Иванов. този път нарушителят не е кой да е, а шофьор на дипломатическа кола. Ето какво ни пише г-н Иванов:

"Всекидневно този автомобил на американското посолство паркира неправилно на тротоара на улица "Йордан Йовков" в София, преди улица "Мизия“. След направената забележка водачът на джипа заяви най-нагло, че не нарушава правилата за паркиране и няма да премести моторното превозно средство.  

Какво да се прави - американците явно се имат за велика нация са и правилата не важат за тях. Дали ще паркират така в Ню Йорк или Вашингтон?

Снимката е направена на 1 август 2015 г., в 17 часа."

Да се надяваме, че шефовете на мисията на държавата, в която редът и законът са най- важните символи на демокрацията, ще вземат необходимите мерки това да не случва в бъдеще. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

TrafficNews.bg