Клипчета с организирани кучешки боеве в Добрич потресоха потребителите на Фейсбук около Коледа. Днес - следпразнично, се появи още едно - от същото място и, както изглежда, със същия организатор. Качилите клипчетата твърдят, че това е Радослав Павлинов от Добрич, който работи в автомивка.

Според информирани въпросният индивид системно организирал между кучета боеве, които наричал "бизнес". Каква е схемата? Хващат се улични кучета, избиват се зъбите им и върху тях се обучават собствените кучета на организаторите. След "битката" се оставят да умрат в страшни мъки.

Гледката е наистина потресаваща - вижда се как организаторите на това зверство с метални пръчки се опитват да откопчат едно от друго двете настървени кучета, за да... ги пуснат отново едно срещу друго само секунди по-късно. Ей, така - за кеф и... пари. Защото "героят" Радослав (Рафа) организирал кучешки боеве със залагания. Мъжът, който вече си е изтрил фейсбук профила, отглеждал питбули именно с тази цел.

"Ще го оставите ли да продължи? Зоополиция!? Какво ще предприемем? Това е престъпление по наказателния кодекс на РБ по член 325 ал. 1 т 2", пишат възмутени от случващото се в северния град.

Ако някой знае повече информация за Радослав Павлинов или другите участници в клипа, нека ни пише на лично съобщение.