Луксозна кола се „разходи” по алеите на Южния парк в София. Снимки на кабриолета предизвикаха вълна от недоволство в социалните мрежи, разказа Нова тв. Кабриолетът се придвижвал необезпокояван на различни места в парка. На един кадър се вижда как шофьорът дори разговаря спокойно със служители на Общинска полиция.

Днес стана ясно, че на шофьора е съставен акт, а той бил в парка по работа.

Порше”-то, за жалост, не е мое. То ми е дадено от приятел, защото моята кола е в сервиз. Да, в парка бях, имам вина за което, но аз не съм в парка, за да ям сладолед, каквито коментари имаше, за което много благодаря! Аз бях тук, за да си свърша работата - моята цел беше да си поставя огради и да направим откриване на детски площадки в неделя”, коментира Димитър Константинов.

Ако бях с баничарка, а не с Порше, никой нямаше да ми обърне внимание, твърди нарушителят.

По късно служителка на "Столични паркове" обясни, че мъжът е глобен правилно и актът, който му е съставен е абсолютно правомерен. "

Фирмата на господина е имала разрешение за превоз на материалите, но със служебен автомобил. Нарушението е направило впечатление на минувачите, защото е използвана частна кола", каза експертката.

Припомняме, че вчера снимки на шофьора и мощния му звяр плъзнаха из интернет. На кадрите ясно се вижда как мъжът препуска из алеите на парка, спира и по-късно бива глобен от полицаи.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg