Велоалеите в Пловдив за съжаление се ползват не само по предназначение. За някои хора те са пешеходна пътека, други гледат на тях като на паркинг. Трети пък, макар и малцина, направо карат автомобилите си по тях.

Такъв лош пример дават полицаи от Пловдив. Наш читател ни изпрати снимка от Гребната база. На тях се вижда как патрулен автомобил се придвижва по новата велоалея. Най-вероятно, за да пази рибарите, хвърлили въдици там, от някоя разгневена риба и да може да започне моментално преследване в случай на рибена атака.

По-сериозен е въпросът какво ще правят колоездачите, които се движат по велоалеята, когато се стигне до засечка с полицейския автомобил? Ще отбият встрани? Дано поне не бъдат глобени за това, че се движат върху пешеходната пътека при наличие на велоалея.

"Да не се изморят, по-добре с колата да минат! В събота преди обяд въобще няма хора, та за това с колата!", коментира нашият читател.

Как премина нощният риболов на Гребната база - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg