За поредното "намаление" в търговска верига ни разказа читателка на TrafficNews.bg. Този път лъжливата промоция е във верига магазини LC WAIKIKI, ситуирана в Ритейл парк в Пловдив на бул. "Менделеев". Пловдивчанката ни изпрати касовия бон и етикета с "намалението", които са достатъчно красноречиви и въобще не се нуждаят от разяснение.

"Сами виждате каква е разликата. След разговор с управителя на магазина Рафаела Михайлова логично и адекватно обяснение на случващото се НЕ получих, но поне предложиха да ми върнат парите. И искам да питам аз: ДОКОГА с такива намаления?", коментира нашата читателка.

Само да уточним: да й върнат парите, означава въобще да върнат цялата сума, а нашата читателка да върне стоката, а не да върнат разликата между обявената на етикета цена и сумата, която в края на краищата е платила пловдивчанката. На въпроса защо няма да се подходи по най-логичния и справедлив начин, й било отговорено, че в този случай касиерката трябва да "си бръкне в джоба", за да възстанови сумата от 17 лева. Казано просто - вината за несъответстието между етикет и касов бон е била прехвърлена на касиерка...

Всичките ни опити да се свържем с управителя на магазина удариха на камък. Всеизвестно е, че мотото, което изповядва LC WAIKIKI, е “Всеки заслужава да бъде добре облечен”. Закономерно очакваме отговор на въпроса: А не заслужава ли всеки и да не бъде лъган?