"Ремонтирана" дупка на ул. "Доктор Владо" е пропаднала и живеещите в квартала всеки ден рискуват да разбият колите си в нея, сигнализираха читатели на TrafficNews.bg. Ямата е пред  новостряща се кооперация до друг блок на №46. "Улицата бе разкопана , за някакви строително -ремнтни дейности- кабели, тръби. Повече от месец  газихме калта, а след това я запълниха и я асфалтираха. Няколко дни по-късно обаче положеният асфалт пропадна.  Дупката не беше нито трамбована, нито напоена с вода, за да слегне и резултатът е налице" пише читателят ни.

Той се възмущава, че фирмата вероятно е отчела , че си е свършила работата, прибрала си е парите за ремонта, а заради некачествената работа, ще пострадаха автомобилите на много хора. 

Всъщност цялата улица "Д-р Владо" се намира в доста плачевно състояние и е кръпка до кръпка, установи проверка на TrafficNews.bg.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на наглеците.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

TrafficNews.bg